Круг полірувальний середній помаранчевий POLISHING WHEEL Ø 150 Kartex

Круг середнього ступеня жорсткості застосовується для другої стадії полірування. Він здатний усунути подряпини, розводи на металі за рахунок тонкого абразивного покриття на самій губці.

Застосовується для сухого шліфування та вологої обробки, використовується з ексцентриковим та роторним електроінструментом, який активно застосовують в малярних цехах СТО, в детейлінгових центрах. У порівнянні з іншими матеріалами для шліфування поролон м’якіший і залишає після себе більш чисту поверхню.

Використання насадки обумовлено збільшенням швидкості проведення операції з одночасним спрощенням процесу. Круги багаторазового використання стійкі до термічного нагрівання, що виникає внаслідок активації болгарки. Пориста структура допомагає працювати з невеликою кількістю автомобільного продукту, тому не відбуваються значні витрати пасти.

Поролонові 3М-кола відносяться до універсальної продукції, яка якісно виконує роботу при взаємодії з різними брендами паст. Круги діаметром 15см надійно приєднуються до шліфмашинки і не відлітають при обертанні диска.

При поліровці допускається застосовувати кола з різних матеріалів. Наприклад, первинну обробку проводять вовняним кругом, а подальшу ─ поролоновим. Якщо поверхню кузова змочити водою, її нагрівання зменшиться, хід машинки покращиться, абразивного матеріалу буде витрачатися ще менше.