Круг полірувальний м’який сірий POLISHING WHEEL Ø 150 Kartex

Сірий круг є м’якою насадкою для полірувальних робіт. Він вважається робочою частиною полірувальної машини. Добре справляється з рисками, нівелюванням поверхні. Використовується після аналогів, що забезпечують жорстке шліфування поверхонь.

Круг полірувальний відтворює роботу наждачного паперу, але робить це більш оперативно і якісно. М’яка структура виключає появу додаткових подряпин. Рівна установка забезпечує правильний кут торкання з поверхнею, зменшує зношуваність круга і не так сильно напружує руки полірувальника. Для якісної фіксації зі зворотного боку розташована різьбова втулка, яка необхідна для прикручування шпинделя шліфувальної машинки.

Пористий полімер вбирає в себе відпрацьовані масла і поглинає тепло, що виділяється внаслідок механічних рухів. Після очищення водою круг не можна відразу брати в роботу, бо він повинен просохнути.

На круг наносять 15-20г пасти: її вистачає на обробку ділянки в 35-40см². Спочатку машинку вмикаємо на маленькі оберти, переміщуємо її по поверхні горизонтально, потім вертикально. Далі можна збільшити швидкість обертання круга. Допустима швидкість: 300-2500 об / хв..

Не забуваємо про підготовку поверхні. На ЛФП зазвичай скупчуються сліди мошок, бітуму, вуличний пил, пташині «сюрпризи». Після мийки на поверхні може залишитися сажа і найдрібніші крупинки піску. Якщо махнути на це рукою, диск розмаже все забруднення по поверхні, а пісок додатково продряпає нові сліди на фарбі.

Тільки для професійного використання.