Герметик ущільнюючий під пензель SEALANT Kartex

Автоґерметик на основі каучуку прибирає тріщини, відколи, заповнює вибоїни та інші неприємні наслідки ударів. Застосовується матеріал для кузовного ремонту, деталей мотора, допомагає надійно встановлювати скла.

Продукт швидко підсихає, наноситься пензлем на площини, вкриті ґрунтами, фарбами, на звичайний метал. Зверху використовують автомобільні фарби. Щільна структура після затвердіння перетворюється в міцний аналог, що ущільнює шов, виключає потрапляння всередину вологи та сміття.

Шовний матеріал відрізняється вологостійкістю, хімічною інертністю, термостабільністю (до + 60˚С). Після придбання міцності він отримує здатність поглинати вуличні звуки, не пропускаючи їх в салон. Паливо, масла, вода, лужно-кислотні продукти не спроможні зруйнувати ущільнюючий герметик. Не боїться він і вібруючого дії в автомобілі.

Використовується для формування захисту на швах після точкового зварювання, а також кріпильних з’єднань на болтах і фіксації внахлест. Ґерметик наносять і розподіляють нейлоновим пензлем на очищену від забруднень, іржі знежирену зону. Розміщується по вертикалі і горизонталі. Достатньо півгодини, щоб ґерметик частково застиг, після чого можна застосовувати забарвлюючий продукт. Якщо ви не поспішайте, почекайте протягом 3-4 годин, щоб ущільнююча маса досягла максимальної твердості.

Тара: 1,0 кг.

Тільки для професійного використання.