Аерозольний ізолятор фарби P962 ISOLATOR PRIMER 1К BODY

Аерозольний ізолятор фарби P962 ISOLATOR PRIMER 1К BODY, STOGRUP, СТОГРУП

Ґрунт ізолюючий 1К. Швидкосохнучий ізолятор на основі епоксидних смол, що відноситься до 1К-системи. Призначений для місцевої або повної ізоляції несумісного лакофарбового покриття. Після сушки забезпечує ізоляцію нестійких до агресивних розчинників покриттів. Забарвлюється будь-якими двокомпонентними ґрунтами і емалями.

Придатні для нанесення поверхні:
скловолокнисті і пластикові поверхні, крім РЕ і PTFE, заводське і старе лакофарбове покриття, ламінати поліефірні, кислотні ґрунти, ґрунти і 1К наповнювачі.

Особливі вказівки:
При повітряній сушці мінімальна температура +13 °С. Для контролю шліфування використовуйте Проявні покриття BODY 511 FLAT GUIDE. У разі прояву дефектів на поверхні, вони можуть бути усунені за допомогою 2К і 1К шпаклівок. У версії «мокрий по мокрому» не використовувати затверджувач BODY DUR 726, не наносити шар більше 40-60 мкм, не використовувати поверх великих пошпакльованих площин і термопластичних матеріалів.

Увага: Не передозуйте затверджувач.

Правила застосування:
Перемішати компоненти до однорідної консистенції, дотримуючись пропорції змішування. Нанести пістолетом шари з товщиною не більше 60-75 мкм з проміжною витримкою. Життєздатність суміші 2-3 години при +23 °С. Мінімальна температура нанесення +15 °С.